MPE HITTAN

Kedves Szülők!

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a Magyar Pünkösdi Egyház Ginter Zsolt és Ginter Zsoltné (Kati) szervezésében a következő tanévben is folytatja a Hit- és Erkölcstan óra keretében a hittanoktatást. Amennyiben szeretné, hogy az általunk tartott hit-és erkölcstan órára járjon gyermeke, akkor beiratkozáskor a  Magyar Pünkösdi Egyházat írja be a választott hit-és erkölcstan órai részvételhez.

Köszönöm bizalmukat!

A foglalkozások időtartama iskolákban heti 1X45 perc.

Fontosnak tartjuk a Biblia üzenetének közvetítését ovis kortól egészen a középiskoláig. Célunk, hogy a gyermekek felfedezzék a Bibliában rejlő értékeket, amelyek védelmet jelenthetnek számukra egész életükön át.

Munkánkat felekezet-semleges jelleggel végezzük, a hangsúlyt nem a keresztény egyházak különbözőségeire, hanem az egységes keresztény alapelvekre helyezzük. Foglalkozásainkra minden gyermeket szeretettel várunk, jelentkezésüknek nincs semmi vallási jellegű feltétele.

A bibliai történetek az alapműveltség részét képezik. Ezeket a kisebbeknek a gyerekek nyelvén, kreatívan, színes, játékos és zenés formában adjuk tovább. Felsős gyermekeknek interaktív foglalkozásokat tartunk; az élet kérdéseiről, kamaszkori nehézségekről, konfliktus kezelésekről, helyes életkép kialakításáról a Biblia fényében.

A gyermekek, és Önök is találkozhattak már velünk Szigetváron, és a környező településeken gyermekprogramok során. Láthattak minket bábelőadásokkal, illetve bohócokként, arcfestőként, stb. Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, Önt is szeretettel várjuk egy óránkra, hogy betekinthessen a foglalkozásba.

Amennyiben szeretné, hogy az általunk tartott hit-és erkölcstan órára járjon gyermeke, akkor beiratkozáskor a  Magyar Pünkösdi Egyházat írja be a választott hit-és erkölcstan órai részvételhez.

Elérhetőségeink:  30/426-4942;    70/341-2383  ginter.zsolt[at]gmail[dot]com

Köszönjük bizalmukat!                Üdvözlettel: Ginter Zsolt és Ginterné Kati